HDPE hullámcsúszda 3 m

22 000 Ft + Áfa

(wwh-csk16)

3 m-es műanyag gyerek csúszda, melyet minden toronyhoz ajánlunk

Garancia: 2 év

Hasznos infó - Áraink tartalma

Leírás

UV álló, teljes anyagában színezett HDPE alapanyagból, kültéri használatra készült hullámos vonalvezetésű csúszdalap, mely hullámos vonalvezetésének köszönhetően külön élvezetet nyújt a csúszdázó gyermek számára. A csúszda lakossági használtra való alkalmasságát a TÜV Rheinland intézet tanúsította az EN 71 szabvány alapján.
Bármelyik tornyunkhoz rögzíthető.

FIGYELEM! A CSÚSZDÁKAT SAJNOS SEMMILYEN FUTÁRSZOLGÁLAT NEM VISZI EL, A NAGY ÖVMÉRETE MIATT. LEGINKÁBB TELEPHELYI ÁTVÉTELLEL TUDJUK ÉRTÉKESÍTENI. KISZÁLLÍTÁS ESETÉN AJÁNLATOT TUDUNK BEKÉRNI FUVAROZÓKTÓL, DE EZ ÁLTALÁBAN MINIMUM 15-20.000 FT SZOKOTT LENNI. KÉRJÜK, HOGY MINDEZEK FIGYELEMBEVÉTELÉVEL RENDELJENEK.

 

Eszköz neve:
HDPE hullámcsúszda 3 m
Cikkszám:
wwh-csk16
Méretek:
hosszúsága: 2,95 m, szélessége: 0,50 m
Indulómagassága: 130-150 cm
Leírás: UV álló, teljes anyagában színezett HDPE alapanyagból, kültéri használatra készült hullámos vonalvezetésű csúszdalap, mely hullámos vonalvezetésének köszönhetően külön élvezetet nyújt a csúszdázó gyermek számára. A csúszda lakossági használtra való alkalmasságát a TÜV Rheinland intézet tanúsította az EN 71 szabvány alapján.
Bármelyik tornyunkhoz rögzíthető.
Rögzítés:
A csúszdát 2 db 5 vagy 6 mm átmérőjű süllyesztett fejű csavarral (nem tartozék) kell a toronyhoz rögzíteni.
Választható színek:
piros, sárga, kék, zöld, lila, almazöld
Garancia: 6 hónap

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mivel cégünk főként gyártással és az általunk gyártott eszközök forgalmazásával foglalkozik, így nem mindig tartunk raktáron plusz kiegészítőket csak ami, a megrendelt játékokhoz szükséges.
Ezért megkérjük Önöket,hogy ha csak kiegészítőt szeretnének vásárolni, előtte mindenképpen érdeklődjenek telefonon, hogy van-e az adott termékből raktáron, vagy adják le megrendelésüket, amit követően 1-2 napos határidővel a termék telephelyünkön átvehető.

További információk

Garancia

6 hónap

Szín

, , , , ,

Comments are closed