HDPE hullámcsúszda 2,4 m

15 600 Ft + Áfa

(wwh-csk17)

2,4 m-es műanyag gyerek csúszda, melyet alacsonyabb esésmagasságú tornyokhoz ajánlunk

Garancia: 2 év

Hasznos infó - Áraink tartalma
A terméket önmagában nem értékesítjük! Csak játszótéri eszköz vásárlása esetén rendelhető!

Leírás

UV álló, teljes anyagában színezett HDPE alapanyagból, kültéri használatra készült hullámos vonalvezetésű csúszdalap, mely hullámos vonalvezetésének köszönhetően külön élvezetet nyújt a csúszdázó gyermek számára. A csúszda lakossági használtra való alkalmasságát a TÜV Rheinland intézet tanúsította az EN 71 szabvány alapján.
Bármelyik tornyunkhoz rögzíthető.

FIGYELEM! A CSÚSZDÁKAT SAJNOS SEMMILYEN FUTÁRSZOLGÁLAT NEM VISZI EL, A NAGY ÖVMÉRETE MIATT. LEGINKÁBB TELEPHELYI ÁTVÉTELLEL TUDJUK ÉRTÉKESÍTENI. KISZÁLLÍTÁS ESETÉN AJÁNLATOT TUDUNK BEKÉRNI FUVAROZÓKTÓL, DE EZ ÁLTALÁBAN MINIMUM 15-20.000 FT SZOKOTT LENNI. KÉRJÜK, HOGY MINDEZEK FIGYELEMBEVÉTELÉVEL RENDELJENEK.

Eszköz neve:
HDPE hullámcsúszda 2,5 m
Cikkszám:
wwh-csk17
Méretek:
hosszúsága: 2,35 m, szélessége: 0,50 m
Indulómagassága: 100-120 cm
Leírás: UV álló, teljes anyagában színezett HDPE alapanyagból, kültéri használatra készült hullámos vonalvezetésű csúszdalap, mely hullámos vonalvezetésének köszönhetően külön élvezetet nyújt a csúszdázó gyermek számára. A csúszda lakossági használtra való alkalmasságát a TÜV Rheinland intézet tanúsította az EN 71 szabvány alapján.
Bármelyik tornyunkhoz rögzíthető.
Rögzítés:
A csúszdát 2 db 5 vagy 6 mm átmérőjű süllyesztett fejű csavarral (nem tartozék) kell a toronyhoz rögzíteni.
Választható színek:
piros, sárga, kék, zöld, lila, almazöld
Garancia: 6 hónap

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mivel cégünk főként gyártással és az általunk gyártott eszközök forgalmazásával foglalkozik, így nem mindig tartunk raktáron plusz kiegészítőket csak ami, a megrendelt játékokhoz szükséges.
Ezért megkérjük Önöket,hogy ha csak kiegészítőt szeretnének vásárolni, előtte mindenképpen érdeklődjenek telefonon, hogy van-e az adott termékből raktáron, vagy adják le megrendelésüket, amit követően 1-2 napos határidővel a termék telephelyünkön átvehető.

További információk

Garancia

6 hónap

Szín

, , , , ,

Comments are closed