Üvegszálas hullámcsúszda egyedi színben

130 100 Ft + Áfa

(wwh-csu4/e)

3 m-es műanyag gyerek csúszda, melyet minden toronyhoz ajánlunk

Garancia: 2 év

Hasznos infó - Áraink tartalma
A terméket önmagában nem értékesítjük! Csak játszótéri eszköz vásárlása esetén rendelhető!

Leírás

Üvegszál erősítésű poliészter csúszda, mely akár közterületi használatra is alkalmas és egyedi RAL színben rendelhető. Nagy előnye a HDPE csúszdával szemben hogy nem lesz statikus, nem töltődik fel. Egyszerű piros, sárga, kék, zöld színben is kérhető így ára csak 92.700,- Ft+Áfa. Tüv Rheinland Kft. által kiadott megfelelőségi tanúsítvánnyal rendelkezik.

FIGYELEM! A CSÚSZDÁKAT SAJNOS SEMMILYEN FUTÁRSZOLGÁLAT NEM VISZI EL, A NAGY ÖVMÉRETE MIATT. LEGINKÁBB TELEPHELYI ÁTVÉTELLEL TUDJUK ÉRTÉKESÍTENI. KISZÁLLÍTÁS ESETÉN AJÁNLATOT TUDUNK BEKÉRNI FUVAROZÓKTÓL, DE EZ ÁLTALÁBAN MINIMUM 15-20.000 FT SZOKOTT LENNI. KÉRJÜK, HOGY MINDEZEK FIGYELEMBEVÉTELÉVEL RENDELJENEK.

Eszköz neve:
Üvegszálas hullámcsúszda 3 m
Cikkszám:
wwh-csu4/e
Méretek:
hosszúsága: 2,95 m, szélessége: 0,50 m
Indulómagassága: 150 cm
Leírás: UV álló, teljes anyagában színezett, üvegszál erősítésű poliészter csúszda. Kültéri használatra készült hullámos vonalvezetésű csúszdalap, mely hullámos vonalvezetésének köszönhetően külön élvezetet nyújt a csúszdázó gyermek számára. A csúszda lakossági és közterület használatra is alkalmas.
Bármelyik tornyunkhoz rögzíthető.
Rögzítés:
A csúszdát 2 db 5 vagy 6 mm átmérőjű süllyesztett fejű csavarral (nem tartozék) kell a toronyhoz rögzíteni.
Választható színek:
Bármilyen RAL színben rendelhető (a képen RAL-1000)
Garancia: 12 hónap

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mivel cégünk főként gyártással és az általunk gyártott eszközök forgalmazásával foglalkozik, így nem mindig tartunk raktáron plusz kiegészítőket csak ami, a megrendelt játékokhoz szükséges.
Ezért megkérjük Önöket,hogy ha csak kiegészítőt szeretnének vásárolni, előtte mindenképpen érdeklődjenek telefonon, hogy van-e az adott termékből raktáron, vagy adják le megrendelésüket, amit követően az egyeztetett határidővel a termék telephelyünkön átvehető.

További információk

Garancia

6 hónap

Szín

, , , , ,

Comments are closed