Street workout park-építés? A Rönkfavilág ilyet is tud!

Sokan hiszik azt, hogy a játszótérépítés kizárólag a gyerekeknek szánt eszközökre korlátozódik, pedig ez koránt sincs így. A felnőtteket ugyanúgy sújtja a mozgáshiány, és ha nem is ugyanolyan mértékben, mint a gyerekeknek, de nekik is szükségük van a mozgásra.

Állami szinten nagyon sokat tesznek azért, hogy felhívják a figyelmet az elhízás veszélyeire, hiszen az annak következtében kialakuló betegségek komoly népegészségügyi problémát jelentenek.

És hogy mi lehet a megoldás? Street workout park-építés! Egyre több önkormányzat használja eszközként az elhízás elleni harcban, egyre több parkban, játszótér mellett láthatunk felnőtt játszóteret, úgynevezett street workout parkot. Nem is csoda, hiszen egy ilyen parknak csak előnyei vannak! A kültéri fitnesz park vagy street workout park minden korosztály igényeinek megfelel, hiszen eszközeink olyan sokfélék, hogy a rendszeresen sportolóktól a nyugdíjasokig mindenki megtalálja az edzettségi szintjének megfelelő eszközöket. De ha valaki csak nyújtani akar, arra is találni megfelelő „játékot” a kínálatban.

Street workout park-építés

Kültéri fitness eszközeink azoknak szólnak, akik nem mozognak rendszeresen, esetleg még ismerkednek a testedzéssel, netán valamilyen mozgásszervi problémával küzdenek. Az eszközeinkkel végezhető stretching jellegű edzés javítja az ízület mozgathatóságát, hajlékonyságát. Van köztük olyan, amely a derék, a csípő átmozgatására alkalmas, de olyan is, amely a felső végtagok ízületeinek rehabilitálására, kíméletes átmozgatására szolgál.

Street workout termékeink már komolyabb edzésre nyújtanak lehetőséget. Az eszközök olyan változatos, fantáziadús edzést tesznek lehetővé, amely sokoldalúan fejleszt, izmot épít, karcsúsít és erőnlétet ad. Vonzerejük abban is rejlik, hogy ingyenesen és szinte bármikor elérhetőek, nincsenek időkorlátok a használatot illetően.

Hívjon minket, örömmel állunk közületi partnereink szolgálatára, az elmúlt években nagy tapasztalatot szereztünk street workout park-építésben is!

Comments are closed