LUMI: Intelligens játékok kíváncsi felfedezőknek

Végre nálunk folytatják világhódító útjukat az innovatív LUMI játékok, amelyeket egyedülálló terméktervezés és technológia jellemez. A játékok művészi formai megvalósításáért egy olyan ipari formatervező mérnök (Ilian Milinov) felel, aki háromszor is elnyerte a világ legnagyobb presztízzsel bíró dizájn és formatervezési díját, a Red Dot díjat, amelyre több tízezer pályázat érkezik minden évben.

Mindenki, aki valaha látott gyerekeket, tisztában van azzal, hogy rendelkeznek valamiféle kimeríthetetlen energiaforrással, amely végtelen kíváncsisággal jár együtt. Az intelligens LUMI rugós játékok ezt a két gyermeki tulajdonságot aknázzák ki: miközben a kicsik játszanak, energiát termelnek. A rugózásból származó mozgási energiát a játék belsejébe épített elektromos generátor felveszi, majd átalakítja. Az energia pedig az ülőkébe épített LED izzókat működteti, így a játék fényesen világít.

Világító játék

A szabadalmaztatott villamosenergia-termelő technológia kifejezetten a LUMI játékokra lett kifejlesztve. A játékokba egy olyan speciális generátor került, amely nem teremt különösebb ellenállást, így a gyerekek könnyedén, a játékélmény feláldozása nélkül használhatják azokat. Ugyanakkor a generátor biztonságos, és gyakorlatilag nem igényel karbantartást. Az innovatív rugós játékok egyszerre hagyományos játékok és modern elektronikus kütyük. Mivel a LUMI a régi, jól bevált játszótéri eszközöket ötvözi a legújabb technológiával, új, intenzív élményt tud nyújtani a digitális generáció számára.

A LUMI plusz motivációt nyújt a szabadban való mozgáshoz, ezáltal hatékonyan hozzájárul a gyermekek egészségének megőrzéséhez, segítve a túlsúly és a mozgásszegény életmód elleni küzdelmet. A közegészségügyi előnyök népszerűsítése fontos eleme a Lumi küldetésének. A LUMIval a tanulás is szórakozás. Az intelligens játékok kreatívan mutatják be a gyerekeknek, hogyan tudnak energiát termelni egyszerűen, egyúttal a környezettudatosságra való nevelés innovatív eszközei is.

Világító rugós hinta

A LUMI rugós játékok rendkívül biztonságosak, az MSZ EN 1176 szabványsorozat szerinti követelményeknek mindenben megfelelnek, és TÜV által kiadott megfelelőségi tanúsítvánnyal rendelkeznek. Ugyanakkor nem igényelnek különleges bánásmódot, az időjárási viszonyokkal és a rongálással szemben is ellenállóak.

A szabadalmaztatott LUMI termékeket kizárólagos forgalmazóként a Woodwork Hungary Kft. vezeti be Magyarországon.

Comments are closed