Megvalósíthatjuk álmai játszóterét?

Egy játszótér a család kertjének meghatározó eleme. Arra azért a tervezésnél érdemes odafigyelni, hogy a kicsiknek maradjon tere kiélvezni a játszótér nyújtotta lehetőségeket. Ha hozzánk fordul már a tervezésnél, akkor ezen kívül abban is segítünk, hogy gyermeke korának megfelelő elemekből álljon össze a játéktér. Mivel bútorainkat, tornyainkat, játszótereinket mi magunk állítjuk össze, így rugalmasan tudjuk kezelni a stílusra vonatkozó igényeket is.

Az akác rönkökből épített játékok rusztikus megjelenése erőt, megbízhatóságot sugároz, és kicsit minket is visszarepítenek gyerekkorunk emlékei közé. A fa természetes vonalaiban megelevenednek a nagyi kerítései, a vidéki nyarak. A lecsiszolt rönkök színe választható, sőt ha bunker kerül a torony alá, annak falán a kedvenc mesefigura is viríthat.

Kajla Desing-nal készült játszótereinket a kicsik imádják. A bohókásan csálé vonalvezetés, a játékos formák megmozgatják a fantáziájukat. Épp mivel a saját „egyeneseiket” látják viszont a játszótéren, érzik otthon magukat benne. A választott színtől függ, hogy kislányos vagy kisfiús a játszótér, de ráerősíthetünk erre díszítő festéssel is.

A Design by Heart – ahogy a neve is mondja, szívből jövő design, a szeretet ölt testet benne. Ördög Nórával közösen született meg az első Design by Heart játszóterünk. Nóra – megtapasztalva, hogy gyermekei mivel játszanak szívesen – már konkrét elképzelésekkel érkezett. Szíve megsúgta neki, hogy minek örülnének csemetéi a legjobban. Az Ő ötletei és a mi tapasztalatunk alapján forrta ki magát végül mind funkciójában, mind pedig designjában a ház stílusához illő, játékos, mégis elegáns kerti játszótér. A közös tervezésben a gyerekek igényeinek ismerete és a szakmai tapasztalat eredményezte azt, hogy a játszótér mérete arányaiban csak hozzátesz a kert megjelenéséhez, viszont elég teret is biztosít a kicsiknek. A család minden szabad percét a kertben tölti, közösen. És végül is ez az, amit a gyerekek a legjobban szeretnek, ez az, aminek a szülők a legjobban örülnek.

Arra törekszünk, hogy bármilyen felmerülő igényt kielégítve a kicsik a nekik legjobban megfelelő játszóteret, játékot kapják!

Comments are closed