Tervezzen előre a Rönkfavilággal!

Sokszor gondolkozott már, hogy befektet egy magánkerti játszótérbe gyermekeinek, de mindig visszalépett az ötlettől? Soha nem késő elkezdeni a tervezést, hiszen mind tudjuk, milyen gyorsan telnek a napok és a hetek. Pillanatok alatt visszatér majd a jó idő.

Amennyiben belevágna, összegyűjtöttük Önnek, hogy mikre érdemes odafigyelni. Ne feledje, hogy hozzánk bármikor fordulhat bizalommal.

  1. Vegye figyelembe a rendelkezésre álló hely nagyságát!

Nem feltétlen jó választás, ha az egész kertet elfoglalja a játszótér, hiszen akkor a kicsik nem tudnak szaladgálni, nem lesz elég hely a játékra. Mi tudunk segíteni ebben is: felmérjük a kert méretét és ajánlatot adunk, hogy mekkora játszótér lenne az ideális hozzá.

  1. Tartsa szem előtt a lurkó életkorát!

Az, hogy mennyi idős a kicsi, meghatározza hogy milyen elemekből épüljön fel a játszótér. Például, hogy szükség van- e homokozóra, mekkora legyen a csúszda vagy a vár mérete. Legyen mászóka, vagy hinta, esetleg ha már hintánál tartunk, milyen hinta legyen. Kérdezzen bátran, a tervezés alatt ez a legfontosabb!

Szerencsére mi nem ragaszkodunk a megszokott formákhoz, elengedheti a fantáziáját és teljesen a saját és gyermeke igénye szerint építheti fel a játékra szánt teret! Ön választhatja meg a designt, színeket és és magát az építményt is, mi pedig megvalósítjuk!

  1. Amire nem kell odafigyelnie: a biztonság!

Mi gondoskodunk arról, hogy a játszótér megfeleljen a biztonsági előírásoknak, Önnek ezen nem kell aggódnia!

Reméljük, hogy most már nincs semmi, ami visszatartaná attól, hogy elkezdje tervezgetni gyermeke játszóterét!

Comments are closed