Szögletes formák

Sokan érkeznek úgy hozzánk, hogy szép-szép a rönkjátszótér, de ők valami kecsesebbet szeretnének. Noha az akácrönköt tartóssága, időjárás-állósága és keménysége kiváló alapanyaggá teszi kültéri felhasználásra, mai, folyton rohanó világunkban a divat az, ami leggyorsabban változik, és nincs ez másként a játszótereknél sem

Akik a rusztikus stílussal szemben a kifinomultabb, kevésbé masszív dizájnt részesítik előnyben, azoknak két megoldással is szolgálhatunk. Ha a legfontosabb a tartósság, akkor a gerendára gyalult akácot ajánljuk, amely megtartja kivételes tulajdonságait, ugyanakkor légiesebb kivitelezésre ad lehetőséget. A másik megoldás a fenyő, amely, bár valamivel kevésbé időtálló, mint az akác, tartóssági és esztétikai szempontoknak egyaránt megfelel.

Közületi megrendelőinket néha az akác természetes repedésre való hajlama riasztja vissza, ilyenkor is elsősorban a fenyőt ajánljuk, tökéletes megoldás közterületekre, óvodákba, iskolákba.

Pino termékcsaládunk szögletes fenyő gerendából készül, többnyire rétegragasztott, hossztoldott vagy bélmentes gerendákból dolgozunk. Gomba- és rovarölőszeres alapozás után kétszer lazúrozzuk, így még szebb, még tartósabb eredményt kapunk. A játékokat galvanizált, porfestett, színes fém kiegészítőkkel látjuk el, így nem csak szórakoztatóak, hanem szemet gyönyörködtetőek is lesznek.

Comments are closed