Teraszra szabott kényelem – kerti bútorok kicsiknek és nagyoknak

Ha végre itt a nyár, akkor egyben itt az idő arra is, hogy a család apraja és nagyja kiköltözzön a teraszra. Akár a játékok, akár a nagy beszélgetések helyszínének álmodja meg, nálunk megtalálja, amit keres. Kényelmes, szép és praktikus bútoraink minden korosztály igényét kiszolgálják, hogy a család együtt élvezze a szabadban töltött időt.

Ne hagyja parlagon teraszát! Ha a teraszt a nappali folytatásaként kezeljük, akkor a rendelkezésünkre álló közösségi, családi tér is egyből megnő, érdemes hát eszerint is berendezni. Gondolatébresztőnek összegyűjtöttük, hogy mire is használhatja bútorainkat. Akár kicsi, akár nagy terasszal rendelkezik, ötleteink között Ön is megtalálhatja, amit keres.

A legkézenfekvőbb és legnépszerűbb tevékenység a teraszon az étkezés. Vannak, akik nyaranta minden este itt költik el a vacsorát: a friss levegőn minden jobban ízlik. De akár a barátainkat hívjuk át grillezni, akár egy kellemes kis esti borozgatásra ülünk le a párunkkal, miután lefeküdtek a gyerekek, nem találunk a célra jobb helyszínt. A balzsamos esti levegőn üldögélve a napközbeni stresszt mintha elfújták volna!

A kicsiket sem kell kihagyni a buliból, rendezzük be a terasz egyik sarkát nekik! Gyerek méretekre szabva is kínálunk bútorokat, egy kerti ülőgarnitúra például, amellett, hogy látványos, rendkívül jó szolgálatot tehet, amikor a gyerekek már önállóan esznek, de még túl kicsik ahhoz, hogy kényelmesen felérjék a felnőtt asztalt. Kikerülhet a terasz játszósarkába a benti játékok egy része is, ugyanúgy lehet velük játszani kint, mint bent, csak épp közben a gyerekek a levegőn vannak és nem a szobában gubbasztanak. A játékokat nem is kell minden alkalommal visszahordani a szobába, játéktároló ládáink erre jelentenek praktikus megoldást. A háromféle méretből és a 12-féle színből biztosan megtalálja azt, ami Önnek tetszik, és még passzol is a kerti bútorhoz.

Az iskolai nyári szünet 11 hete alatt nem egyszerű feladat lekötni a gyerekeket, de ha van teraszunk, máris ugrásszerűen javulnak az esélyeink. A teraszon hatalmas kártya- és társasjáték partikat tarthatunk, de kitelepülhetünk kézműveskedni is. Ez utóbbi sokkal praktikusabb kint, mint bent, könnyebb összetakarítani a lehulló papírokat, filceket, anyagdarabokat, és a gyerkőcnek nem is kell annyira vigyázni a környezetre, mint beltéren.

Kertészkedésre is ideális hely a terasz, ültessük be virággal, fűszernövényekkel, zöldségekkel vagy akár gyümölcsökkel. Igazi dolce vita életérzés, amikor a koktélparadicsomot csak úgy, az asztal mellett ülve szüreteljük majd a vacsorához. És ha épp relaxálunk, napozunk, feltöltődünk a teraszon, akkor nincs is annál szebb és megnyugtatóbb látnivaló, mint a saját magunk ültette citromfa vagy leander bokor.

Ha munkáról van szó, akkor sem kell elbújni a házban. Akár minden nap otthonról dolgozunk, akár heti egy nap home office-ról van szó, mindenkinek jobban megy a munka a friss levegőn, kerti környezetben.

Álmodjon Ön is egy nagyot, és ha nem találja meg hozzá kínálatunkból, amit keres, vegye fel velünk a kapcsolatot, mert mi szeretünk álmokat teljesíteni!

Comments are closed