icon flag hu icon flag de
Ajánlatkérés elemei:
Jelenleg üres
Menü
hivjon minket

Miért a Rönkfavilág?

icon pipa miert

Minden termékünkre
2 Év Garanciát adunk

icon pipa miert Szeretjük a kihívásokat, az Egyedi Ötleteket is megvalósítjuk
icon pipa miert

Gyermekbarát felületkezelés,
14 féle szín

icon pipa miert Jókedvű csapatunk segítségére az első lépéstől az utolsóig számíthat
icon pipa miert

Szállítás az ország bármely területére és külföldre is

Most akciós

25.000 Ft + Áfa
22.000 Ft + Áfa
20.000 Ft + Áfa
14.900 Ft + Áfa

Újdonság

Felnőtt játszótér

Felnőtt játszótér – Mozgás a szabadba!

A mozgás és a szabad levegő nemcsak a fejlődésben lévő gyermekek számára elengedhetetlen. A gyermekkorból kinőtt korosztály is élvezheti a mozgás által kínált boldogság és fittség előnyeit. A felnőtt játszótér nemcsak teret enged ennek, hanem egyenesen az egyik legjobb módot biztosítja a sportoláshoz.

Felismerve a testmozgás és annak népszerűsítésének fontosságát egyre több önkormányzat és intézmény dönt felnőtt játszótér kialakítása mellett. Egyre-másra jelennek meg a kifejezetten felnőtteknek szóló játszóterek közparkokban, strandokon, lakóparkokban, szálláshelyek, sőt vállalati telephelyek udvarain is. Folyamatosan nő azok száma is, akik kifejezetten keresik a szabadtéri mozgás ezen lehetőségét.

Rendezés:
(wwh-kf23)
Mire jó? Pihenésre, játszásra
Egyedi ár
(wwh-kf24)
Mire jó? Eső ellen
Egyedi ár
(wwh-kf17)
Mire jó? Hátizom erősítésre
174.000 Ft + Áfa
(wwh-kf03)
Mire jó: Alsó- és felső végtagok átmozgatására
193.475 Ft + Áfa
(wwh-kf05)
Mire jó: Alsó- és felső végtagok teljes átmozgatására
208.010 Ft + Áfa
(wwh-kf04)
Mire jó: Erősítésre, bemelegítésre
226.250 Ft + Áfa
(wwh-kf14)
Mire jó? Relaxálásra, a hátizom masszírozására
226.250 Ft + Áfa
(wwh-kf19)
Mire jó? Erősítésre
231.000 Ft + Áfa
(wwh-kf02)
Mire jó: Koordináció javítás
236.700 Ft + Áfa
(wwh-kf16)
Mire jó? Formálásra, erősítésre, lazításra
237.650 Ft + Áfa
(wwh-kf10)
Mire jó? A test szinte összes izmának erősítésére
240.500 Ft + Áfa
(wwh-kf18)
Mire jó? Hasizom erősítésre
241.260 Ft + Áfa

Mit nyújt egy felnőtt játszótér?

A játszótéri eszközök rozsdamentes acélból készülnek, ezáltal képesek ellenállni az időjárás változásainak. Az eszközök kialakítása során kulcsfontosságú volt a biztonság. Figyelembe vettük, hogy egy felnőtt játszótér gépeinek jóval nagyobb terhelést kell elviselniük, mint a hagyományos, gyermekek számára készült játékoknak.

Egy jól kialakított felnőtt játszótér lehetőséget teremt minden fontosabb izomcsoport megmozgatására, illetve fejlesztésére. Az eszközök számtalan mozgásformát tesznek lehetővé, sok esetben valóban csak a képzelet szabhat határt a mozogni vágyóknak.

A rendelkezésre álló hely és a megrendelő kívánalmai szerint állítjuk össze az eszközparkot. Választékunkban rengeteg eltérő berendezés található, kardió edzésekre és erősítésre alkalmas darabokat is talál nálunk. A felnőtt játszótér főként a calisthenics gyakorlatokra koncentrál. Ezek során a testsúly adja az ellenállást.

A saját testsúllyal végzett gyakorlatokról

Az utóbbi években folyamatosan nőtt a saját testsúllyal végzett edzésformák népszerűsége, és feltörekvőben van a street workoutként ismert mozgásforma is. Közös ezekben, hogy szinte bárhol elvégezhető gyakorlatokat használnak. Nem is csoda, hogy a felnőtt játszótér és a kültéri fitnesz eszközei egyaránt a calisthenics híveinek kedvencei közé tartoznak.

A funkcionális edzésként is emlegetett calisthenics legnagyobb előnye, hogy megengedi a szabad mozgást, nem kényszeríti a testet bonyolult gépekbe. Leginkább állványzatokat, rudazatokat és természetesen a test súlyát használja az erősítéshez és az állóképesség növeléséhez. Vannak, akik főedzésként tekintenek a street workoutra, mások csak kiegészítésként végeznek saját testsúlyos gyakorlatokat.

A calisthenics számos előnyt tudhat magáénak:

  • természetes megjelenésű, erős fizikumot, atlétikus alkatot eredményez,
  • javítja az állóképességet,
  • erősíti az ízületeket és az inakat,
  • a változatos gyakorlatok miatt az edzés nem válik unalmassá,
  • a sérülések kockázata kisebb, mint más edzésformák esetében.

Mivel nyújt többet a felnőtt játszótér, mint az edzőtermi vagy az otthoni edzés?

Szokás az otthoni edzés mellett szóló érvként emlegetni, hogy így meg lehet spórolni a költséges kondi- vagy fitneszbérletet. Kisebb lakásokban azonban gyakran nem áll rendelkezésre elég hely a mozgáshoz, valamint a legegyszerűbb eszközök is hiányoznak, mint a húzódzkodó rúd. A felnőtt játszótér esetében azonban ettől nem kell tartani.

Ráadásul a játszótér olyan kondigépeket is kínálhat, amelyek akár az edzőtermekben sem találhatók meg. Ha ezek mégis ott vannak a teremben, akkor is sokkal jobb érzés őket a szabad ég alatt, friss levegőn használni.