Megérkeztek a világító LUMI játékok!

Büszkén mutatjuk be Önöknek legújabb termékcsaládunk tagjait, az innovatív LUMI játékokat! A LUMI a hagyományos játszótéri eszközöket ötvözi a legújabb technológiával, ezáltal új, intenzív élményt nyújt a digitális generáció számára úgy, hogy a gyerekek közben a szabadban játszanak.

A technológia rohamos fejlődése az élet minden területén változásokat hozott. Miért ne lehetne ez így a játszótereken is? Sokszor csak a káros hatásokat észleljük a gyerekeken: órákon át nyomkodják a telefont, tableteznek, számítógépeznek, nem lehet őket kirobbantani a képernyő elől. Az ő életüknek szerves része a digitális technika. Az innovatív LUMI rugós játékok erre kínálnak megoldást: egyszerre hagyományos játékok és elektronikus kütyük. A gyerekeknek a LUMIval sem tesznek mást, mint amit eddig tettek a játszótéren, de mindezt izgalmas, új formában.

LUMI játékok

A LUMI technológia alapja a rugós hinta, amely a mozgásból nyert kinetikus energiát alakítja át villamos energiává. A mozgási energiát a játék belsejébe épített elektromos generátor felveszi, majd átalakítja. Miközben tehát a gyerekek hintáznak, energiát termelnek, ami az ülőkébe épített LED izzókat működteti. A LUMI játékok így annál fényesebben világítanak, minél hevesebben és többet mozognak a gyerkőcök.

A LUMI eszközei nem csak kreatívak, de szépek is. Egyedi, modern design szerint készültek, és még a rongálásnak is ellenállnak. A rugós játékok többféle változatban kaphatók, a választékban megtalálható ló, boci, bárány, kecske, de a közös élmény kedvéért két- és négyszemélyes mérleghintát is kínálunk. A kinetikus ülőke önmagában is megrendelhető, mert felszerelhető akár a régi játszótéri rugós motorra is.

Rugós hinta játék

LUMI padok

A LUMI technológia nem csak játékokba, hanem padokba is beépíthető, így a játszótereken, parkokban a szülők sem maradnak ki az innovatív élményből, csak mert ők már kinőttek a rugós hintából.

Lumi pad felnőtteknek

LUMI érintőpanelek

A LUMI másik családja az érintőpaneles edukációs játékok, amelyekkel játszva tanulnak a gyerekek. A kinetikus energiával működő, érintésre aktiválódó panelek testre szabhatóak, így bármilyen témakörben felhasználhatók, legyen szó anatómiáról, geometriáról, földrajzról vagy a bolygókról. A legkisebbek felfedezhetik vele az állatok, növények világát, a nagyobbakat pedig biztonságos közlekedésre oktathatjuk általa.

Érintőpanel

A szabadalmaztatott LUMI technológia most debütál Magyarországon, azaz sehol máshol nem kapható még. Annak a közterületi játszótérnek, ahová telepítjük, mindenki csodájára jár majd. A szülők pedig biztosak lehetnek abban, hogy kütyüfüggő gyerekeiket nem kell nyüstölni, hogy játszótérre menjenek, mert élmény lesz számukra a játék a LUMIval.

Rugós hintaló

Comments are closed